Організація харчування у Настасівському ліцеї
У нашому закладі освіти впроваджено аутсорсингову систему організації харчування.
Це означає, що страви для учнів готують працівники приватного підприємства безпосередньо на харчоблоці школи. З метою забезпечення якісного та безпечного харчування між закладом освіти та цим підприємством укладено договір про надання послуг з організації харчування.
Відповідно до умов договору, харчоблок школи передано підприємству в оренду, що дає можливість використовувати його матеріально-технічну базу для приготування свіжих і корисних страв.
Меню для учнів на осінній період 2025
РІШЕННЯ 58 сесії VIII скликання від 29 серпня 2025 року № 3379
Про встановлення пільгових категорій дітей на 2025 рік для забезпечення безкоштовним харчуванням у закладах загальної середньої освіти і закладах дошкільної освіти та встановлення вартості харчування (в новій редакції)
Діяльність з організації харчування в заккалад освіти регулюється такими нормативно-правовими актами:
-
Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
-
Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. №305
«Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»; - РЕКОМЕНДОВАНЕ ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ СЕЗОННЕ МЕНЮ